There Goes the Neighbourhood - Page 8

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 120 of 120

Thread: There Goes the Neighbourhood

  1. #106
    Aqua Teen Avoidance Plan MC Karkat's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    Male
    Location
    In between universes, or somethin'
    Posts
    940
    Blog Entries
    24

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: See's that ^ is ill.

    Solution: BEAT 'ER OVER THE HEAD WITH THE NEIGHBOR'S MAILBOX AND PUT HER OUT OF 'ER MISERY!!
    'Sshh, here that? That's the sound of you being quiet... Isn't it pleasant?'

  2. #107
    Mining for Shinies! TheShinyMiner's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Male
    Location
    BMGf Of course!
    Posts
    43
    Blog Entries
    27
    Add TheShinyMiner on Google+
    Visit TheShinyMiner's Youtube Channel

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: Beat up my neighbor with a mailbox.
    Solution: Bring him in a concussion with a elongated rock.
    Pigs are pink, Endermen are black, I hate it when noobs hit me with their wooden pieces of crap.

  3. #108
    Chance of success: 97.73% Shiny Metagross's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    Male
    Location
    Las Vegas, USA
    Posts
    438
    Trophies
    Blog Entries
    27

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: messed up my sand garden stealing rocks out of it.

    Solution: Dig holes in his lawn at night.

    Banner by Blue Dragon | White FC: 3096 6256 6818 | Black 2 FC: 2967 7719 9235

  4. #109
    Gardevoir Enthusiast Okami Takahashi's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Male
    Location
    Right behind you.
    Posts
    209
    Follow Okami Takahashi On Twitter
    Follow Okami Takahashi on Tumblr

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: Neighbors make loud, explicit noises that can be heard across the neighborhood
    Solution: Make em eat slightly used tissues while they take care of bweezness.

  5. #110
    Mining for Shinies! TheShinyMiner's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Male
    Location
    BMGf Of course!
    Posts
    43
    Blog Entries
    27
    Add TheShinyMiner on Google+
    Visit TheShinyMiner's Youtube Channel

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: Neighbor makes me work too hard!
    Solution: Make ^ work for me forever
    Last edited by TheShinyMiner; 27th April 2012 at 03:18 PM.
    Pigs are pink, Endermen are black, I hate it when noobs hit me with their wooden pieces of crap.

  6. #111
    Chance of success: 97.73% Shiny Metagross's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    Male
    Location
    Las Vegas, USA
    Posts
    438
    Trophies
    Blog Entries
    27

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: Neighbors draw distasteful images on my section of the sidewalk.
    Solution: Spraypaint a trollface on their car.

    Banner by Blue Dragon | White FC: 3096 6256 6818 | Black 2 FC: 2967 7719 9235

  7. #112
    Mining for Shinies! TheShinyMiner's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Male
    Location
    BMGf Of course!
    Posts
    43
    Blog Entries
    27
    Add TheShinyMiner on Google+
    Visit TheShinyMiner's Youtube Channel

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: Neighbor spray painted a TrollFace on my windshield!
    Solution: Vandalize his car and TP his house while spray painting the Me Gusta face everywhere.
    Pigs are pink, Endermen are black, I hate it when noobs hit me with their wooden pieces of crap.

  8. #113
    Chance of success: 97.73% Shiny Metagross's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    Male
    Location
    Las Vegas, USA
    Posts
    438
    Trophies
    Blog Entries
    27

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: Neighbor vandalized my car, TP'd my house and spray painted the Me Gusta face everywhere.
    Solution: Salt their lawn, dig up a sewage line under their front yard, set a bomb to rupture the sewage line and watch it well up in front of their house.

    Banner by Blue Dragon | White FC: 3096 6256 6818 | Black 2 FC: 2967 7719 9235

  9. #114
    Mining for Shinies! TheShinyMiner's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Male
    Location
    BMGf Of course!
    Posts
    43
    Blog Entries
    27
    Add TheShinyMiner on Google+
    Visit TheShinyMiner's Youtube Channel

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem:^ flooded my house!
    Solution: Use Vaccum Wave to send the water on^!
    Pigs are pink, Endermen are black, I hate it when noobs hit me with their wooden pieces of crap.

  10. #115
    Mafia Fail-Player No Lynch's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    Male
    Location
    Greenguard Forest, Lore
    Posts
    212
    Blog Entries
    19

    Follow No Lynch on Tumblr

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: The neighbors across the street are feuding!

    Solution: Teleport them all into lava so they'll stop feuding!
    Catch a tail by the tiger,
    Take the horns by the bull,
    A bird in need is a friend indeed,
    So pull the eyes over the wool!

  11. #116
    Creative Co-Author AlexK2013's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    Male
    Location
    Burntopia, The Fire Realm
    Posts
    381

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: The neighbors are fighting each other with fighters from various tv shows, video games, comic books, and movies

    Solution: Fight them all off using either a Black Pyro-GX (Descent 3), Wolfen II (StarFox 64), or a Phantom Striker (Captain Power & The Soldiers of the Future)
    Check out my Beyblade site: http//:beyblademania.weebly.com

  12. #117
    Mining for Shinies! TheShinyMiner's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Male
    Location
    BMGf Of course!
    Posts
    43
    Blog Entries
    27
    Add TheShinyMiner on Google+
    Visit TheShinyMiner's Youtube Channel

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: Neighbor drills in my yard.
    Solution: Get GLaDOS and one mute lunatic with a artillery strike.
    Pigs are pink, Endermen are black, I hate it when noobs hit me with their wooden pieces of crap.

  13. #118
    Mafia Fail-Player No Lynch's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    Male
    Location
    Greenguard Forest, Lore
    Posts
    212
    Blog Entries
    19

    Follow No Lynch on Tumblr

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem: GLaDOS is on ^'s lawn.

    Solution: I shall go and break her heart and kill her... and tear her to pieces... and throw every piece into a fire...
    Catch a tail by the tiger,
    Take the horns by the bull,
    A bird in need is a friend indeed,
    So pull the eyes over the wool!

  14. #119
    Mining for Shinies! TheShinyMiner's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Male
    Location
    BMGf Of course!
    Posts
    43
    Blog Entries
    27
    Add TheShinyMiner on Google+
    Visit TheShinyMiner's Youtube Channel

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    PROBLEM: ^ Copied Portal1!
    SOLUTION: Get Atlas and P-Body to take ^ to ANDROID #&!!
    Pigs are pink, Endermen are black, I hate it when noobs hit me with their wooden pieces of crap.

  15. #120
    Mafia Fail-Player No Lynch's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    Male
    Location
    Greenguard Forest, Lore
    Posts
    212
    Blog Entries
    19

    Follow No Lynch on Tumblr

    Default Re: There Goes the Neighbourhood

    Problem:^ sent the Aperture Science Co-operation Robots to kidnap me!

    Solution: Give them real cake and send them back at ^.
    Catch a tail by the tiger,
    Take the horns by the bull,
    A bird in need is a friend indeed,
    So pull the eyes over the wool!

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •