Problem with mentioning users
Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with mentioning users

  1. #1

    Default Problem with mentioning users

    It's been happening often lately, I've been unable to mention users I use the proper BB code and I make sure the users name is spelled correctly. Any suggestions?



  2. #2
    黒い王様 Archaic's Avatar Webmaster
    Join Date
    Dec 2002
    Gender
    Male
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    13,282
    Blog Entries
    64
    Follow Archaic On Twitter

    Default Re: Problem with mentioning users

    Are you adding a ; to the end of the name?

    eg. @OceanicWildfire; instead of @OceanicWildfire
    神出鬼没 - shin shutsu ki botsu

  3. #3

    Default Re: Problem with mentioning users

    Quote Originally Posted by Archaic View Post
    Are you adding a ; to the end of the name?

    eg. @OceanicWildfire; instead of @OceanicWildfire
    No I haven't, should I be?



  4. #4
    Humanity's Strongest Shiny Celebi's Avatar Administrator
    Join Date
    May 2010
    Gender
    Uncertain
    Posts
    23,448
    Blog Entries
    200
    Follow Shiny Celebi On Twitter
    Follow Shiny Celebi on Tumblr

    Default Re: Problem with mentioning users

    It only works when you put a ; next to the username.
    tumblr(not spoiler free)

  5. #5

    Default Re: Problem with mentioning users

    Quote Originally Posted by Aquanova View Post
    It only works when you put a ; next to the username.
    So what would be the format I use, like @UserName; Or like [MENTION.] (Without the period)? Sorry!



  6. #6
    Humanity's Strongest Shiny Celebi's Avatar Administrator
    Join Date
    May 2010
    Gender
    Uncertain
    Posts
    23,448
    Blog Entries
    200
    Follow Shiny Celebi On Twitter
    Follow Shiny Celebi on Tumblr

    Default Re: Problem with mentioning users

    @OceanicWildfire; The mention tag didnt work for me but adding a semicolon at the end of the username did.
    tumblr(not spoiler free)

  7. #7

    Default Re: Problem with mentioning users

    Quote Originally Posted by Aquanova View Post
    @OceanicWildfire; The mention tag didnt work for me but adding a semicolon at the end of the username did.
    It's still not working, all I get is a @ or just the username. Sorry!



  8. #8
    黒い王様 Archaic's Avatar Webmaster
    Join Date
    Dec 2002
    Gender
    Male
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    13,282
    Blog Entries
    64
    Follow Archaic On Twitter

    Default Re: Problem with mentioning users

    @OceanicWildfire;, when you typed @UserName; above, you actually did a mention that worked (since we do actually have a user called "Username"). That's the format you should use. You shouldn't be typing out a mention with BB code.
    神出鬼没 - shin shutsu ki botsu

  9. #9

    Default Re: Problem with mentioning users

    Quote Originally Posted by Archaic View Post
    @OceanicWildfire;, when you typed @UserName; above, you actually did a mention that worked (since we do actually have a user called "Username"). That's the format you should use. You shouldn't be typing out a mention with BB code.
    Oh I didn't notice! Sorry! Whoops! Ok thanks Nd sorry for all the trouble!



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •