Technical issues - Blogs - Bulbagarden Forums

View RSS Feed

Shadow The Shiny Umbreon

Technical issues

Rate this Entry
by , 17th November 2013 at 02:06 PM (1738 Views)
Not to be a repeat, but I have troubles with gifs. I shall post one on this now as attachments.

Is there anyway to make them move? I really want to have a custom gif in this community, but I get photos instead.
Attached Thumbnails Attached Thumbnails blogs/69422/attachments/91603-tumblr_mda7ypjepz1r51fgb.gif   blogs/69422/attachments/91604-glaceon.gif  

Submit "Technical issues" to Digg Submit "Technical issues" to del.icio.us Submit "Technical issues" to StumbleUpon Submit "Technical issues" to Google

Categories
Uncategorized

Comments

  1. Shadow The Shiny Umbreon's Avatar
    • |
    • permalink
    As you can compare, it does move, unlike my pics now.
  2. Kakuna Matata's Avatar
    • |
    • permalink
    Copy a gif's url and put it between [img][/img]

    Eg. [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m81stmO90S1rn551ao1_500.gif[/img] becomes:
  3. Life's Avatar
    • |
    • permalink
    The issue is that you are posting them as thumbnails. What you have to do is take the gif's url and put it between [.img][/img]. If that's confusing I'll try to put it in steps.

    1) Get the gif's url by right cliking the gif and selecting 'Copy Image Location'
    2) Paste the url and put [.img] infront of the link and [/img] at the end.

    ***Note that there is no '.' in [.img]. I'm just putting it there or else some words won't show.

    Hope this helps!
  4. Shadow The Shiny Umbreon's Avatar
    • |
    • permalink
    Thanks both of you for the help.

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: