Limewire problem - Blogs - Bulbagarden Forums

View RSS Feed

Force Fire

Limewire problem

Rate this Entry
by , 28th September 2009 at 08:41 AM (281 Views)
Not sure if any of you actually listen to music or download music, but still.

I tried everything, but can't figure out the problem, the problem being? Limewire keeps shutting itself down once I open it up.

I'm sure it's not the internet connection, otherwise I'd have no internet.
Tried to get some info at Limewire.com but that didn't help.

In fact, I don't even know why I even turned up here posting this blog. anyway.

Does anyone else have this problem with Limewire? If so, how do I fix it?


It's a version 5.2.8.



(No not Live Wire, Limewire)

Submit "Limewire problem" to Digg Submit "Limewire problem" to del.icio.us Submit "Limewire problem" to StumbleUpon Submit "Limewire problem" to Google

Categories
Uncategorized

Comments

  1. $aturn¥oshi's Avatar
    • |
    • permalink
    Remove it and reinstall it. See if that works. If not, see if your virus protection is stopping it from connecting.
  2. Force Fire's Avatar
    • |
    • permalink
    Done the former but not sure about the latter. I've made Trend Micro allow connection.
  3. Force Fire's Avatar
    • |
    • permalink
    Ok, done the latter, still doesn't work. It just shuts down when it's connecting.
  4. $aturn¥oshi's Avatar
    • |
    • permalink
    Hmmm... I used it last night and didn't get any problems. I don't think it's on their end.
  5. 1337R34P3R's Avatar
    • |
    • permalink
    man up; use youtube and bittorent.

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: